Over ons

Welkom bij Knaagdier-Plezier.nl, dé online bestemming voor liefhebbers van knaagdieren zoals hamsters, konijnen, cavia’s en muizen! Sinds januari 2024 streven wij ernaar om alle informatie te bieden die je nodig hebt om je harige vrienden gelukkig en gezond te houden.

Onze Missie

Bij Knaagdier-Plezier.nl geloven we dat het welzijn van onze knaagdierenvrienden van het grootste belang is. Onze missie is om een bron van kennis en ondersteuning te zijn voor knaagdierliefhebbers in Nederland en België. We streven ernaar om betrouwbare informatie te verstrekken die is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ervaring uit de praktijk, zodat je de best mogelijke zorg kunt bieden aan je geliefde knaagdieren.

Hoe het begon

Het idee voor Knaagdier-Plezier.nl ontstond uit een gedeelde passie voor knaagdieren en een diepgewortelde wens om anderen te helpen hetzelfde niveau van liefde en zorg voor hun harige metgezellen te bereiken. Na jarenlange ervaring in het houden en verzorgen van verschillende knaagdiersoorten, besloten we onze kennis te bundelen en te delen met de wereld, in de hoop een positieve impact te hebben op het leven van zowel knaagdieren als hun eigenaars.

De nieuwste blogs

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00